Rólunk

Hitvallásunk, hogy tanítani, építeni, fejleszteni szeretnénk. Egy-egy kutatási projekt során célunk, hogy az általunk használt módszertanokat Ti is elsajátítsátok, megértsétek a működési mechanizmusokat és ezáltal a saját piacotokat és vevőiteket is. Mi végig vezetünk benneteket ezen a rögös úton a megfelelő eszközök használatával. Hitvallásunkból az is következik, hogy aktívan részt veszünk az innovációs ökoszisztéma építésében, a következő generáció kinevelésében is. Így számos rendezvényen és oktatási programban is találkozhattunk velünk, vagy akár együtt is működhetünk, hiszen mindannyiunknak az az érdeke, hogy a torta is nagyobb legyen. Építsük együtt az ökoszisztémát!

Missziónk

Támogatjuk az innovatív vállalkozásokat, hogy értéket teremtsenek maguknak és vevőiknek.

Víziónk

Külső és belső összhang megteremtése a stratégiai célok elérése érdekében, hogy minél több innovatív kezdeményezés legyen életképes a piacon, ezzel értéket teremtve (gazdasági, társadalmi, környezeti). Mindezt a külső és belső kommunikáció kialakításának, valamint a piac és a vevői szükségletek megismerésének eszközével az innováció létrehozásának sajátos igényei szerint.

Csapatunk

Bavlsík Richard, CEO

Marketing kutató és oktató, innovációs szakértő, startupökoszisztéma építő, vállalkozó. Szenvedélyem új dolgokat megismerni, a tudásból komplex rendszereket, akár stratégiákat építeni, majd ezeket alávetni a valóság próbájának – hisz végeredményben csak az számít, hogy mi működik ténylegesen is (a piacon). Hiszek abban, hogy csak kölcsönösen előnyös partnerségekkel tudunk előre haladni, hisz a nap végén mindannyiunknak az az érdeke, hogy a torta is nagyobb legyen. Vezérlő csillagom a potenciál és annak keresése – ha valami lehet (sokkal)jobb, miért ne tennénk meg mindent érte? Ügyfeleinket erős szakmaisággal, kíváncsisággal, “no-bullshit” mentalitással, széles látókörrel és problémamegoldó attitűddel (mottóm: „the shit needs to get done!”) segítem.

Strausz Kamilla, COO

Kommunikációs szakmai pályafutásom legelején, még az egyetemi tanulmányaim első napjaiban megtanultam, hogy “nem lehet nem kommunikálni”, akkor azt gondoltam, hogy akkor már csinálhatnánk jól is. Azóta is ez a szenvedélyem, hogy a lehető legjobban csináljam és minél többeknek segítsek ezt “jól csinálni”, legyen az social media, szervezeteken belüli kommunikáció vagy nyilvános beszéd. 
És miért pont az innováció területén?
Mert hiszem azt, hogy minden új megoldás, találmány segíti az embereket abban, hogy az életük, ha csak kicsit is, de könnyebb legyen. Nem beszélve arról, hogy minden szuper csapat megérdemli, hogy megismerje őket a világ.
Ehhez azonban át kell vergődni a kommunikációs folyamatok útvesztőjén, melyen igyekszem ügyfeleinket és partnereinket kreatív, kutatással alátámasztott módszerekkel és ötletekkel átvezetni.

Akikkel együtt dolgozunk

Scroll to Top